Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Kontrolden çıkan araç yan yattı

AYDIN’IN SÖKE İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKARAK YAN YATAN BİR OTOMOBİL, ÖNCE BARİYERLERE ÇARPTI ARDINDAN YOL KENARINDAKİ BİR EVİN DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ.

AYDIN'IN SÖKE İLÇESİNDE KONTROLDEN

Aydın’ın Söke ilçesinde kontrolden çıkarak yan yatan bir araç, önce bariyerlere çarptı ardından yol kenarındaki bir evin duvarına çarparak durabildi.

Kaza, Söke ilçesi Fevzipaşa Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.A. yönetimindeki 48 BD 488 plakalı araç, iddiaya göre virajda bir başka aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarparak yan yatan araç yol kenarındaki bir evin duvarına çarparak durdu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç sürücüsü H.A. ve yanındaki kızına ilk müdahalelerini yaptı. Kazayı hafif bir şekilde atlatan 2 kişi sağlık görevlilerince ayakta tedavi edildi. Araçtaki 2 kişinin de emniyet kemerlerinin takılı olması sayesinde kazada herhangi bir yaralanmanın olmaması teselli kaynağı olurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

AFYONKARAHİSAR’DA KASTEN YARALAMA SUÇUNDAN HAPİS
Sıradaki Haber Kasten yaralama suçundan aranan şahsı jandarma yakaladı