Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Ligin Başlamasına Günler Kala İnegölspor’dan 2 Transfer!

İnegölspor, yeni sezon öncesi

İnegölspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek adına iki önemli transfer gerçekleştirdi. Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden İznikspor’dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Mete Tetik ve Van Spor’dan tecrübeli oyuncu Alpay Koçaklı ile anlaşma sağladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Serkan Bak, Mustafa Mete Tetik transferiyle ilgili şunları söyledi:

“Bugün, 20 yaşındaki Mustafa Mete Tetik ile 3 yıllık anlaşma sağladık. Mete kardeşimiz daha önce Atakaş Hatayspor altyapısında forma giymiş, daha sonra ise İznikspor’a transfer olmuştu. Uzun zamandır takımımızla antrenmanlara çıkan Mete’nin evrak işlemlerini tamamlayarak resmi sözleşmeyi imzaladık. İnşallah Mete, hem kulübümüze hem de Türk futboluna uzun yıllar hizmet eder.”

Yeni transfer Mustafa Mete Tetik ise duygularını şu şekilde dile getirdi:

“İnegölspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Kendime güveniyordum ve bugün profesyonel imzayı atmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah İnegölspor’a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Bana bu şansı sunan yönetim kurulumuza ve hocalarımıza tekrar çok teşekkür ederim.”

İnegölspor’un bir diğer transferi ise Van Spor’dan 2 yıllık anlaşma sağladığı Alpay Koçaklı oldu. İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Ünalan, Alpay Koçaklı transferiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Son 3 sezondur 2. Lig’de üst üste Play-Off oynama başarısı gösteren ve 1 kez de Play-Off’ta şampiyonluk yaşayan Alpay Koçaklı kardeşimiz ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Kariyeri başarılarla dolu olan Alpay’ın, inşallah İnegölspor’umuzda başarılarına başarı katacağına inanıyoruz. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.”

Alpay Koçaklı ise transferle ilgili olarak şunları ifade etti:

“İnegölspor camiasını yakından biliyorum. Daha önce İnegölspor’a karşı oynama şansı da yakalamıştım. Bundan sonra İnegölspor’un başarısı için mücadele edeceğim. Buraya geldiğim için çok mutluyum.”

İnegölspor, bu iki transferle yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamayı hedefliyor.