Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Manisa’da ’Narko alan uygulaması’: 2 gözaltı

MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜN AKŞAM SAATLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN UYGULAMADA UYUŞTURUCU TACİRİ 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINIRKEN, 9 ŞAHSA UYUŞTURUCU KULLANIMINDAN DOLAYI ADLİ İŞLEM YAPILDIĞI ARANAN BİR ŞAHSIN DA YAKALANDIĞI BİLDİRİLDİ.

MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen uygulamada uyuşturucu taciri 2 kişi gözaltına alınırken, 9 şahsa uyuşturucu kullanımından dolayı adli işlem yapıldığı aranan bir şahsın da yakalandığı bildirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 28.09.2024 günü 22.00-24.00 saatleri arasında Manisa genelinde eş zamanlı olarak, özellikle okullar bölgesinde bulunan; park-bahçe, metruk binalar ve umuma açık yerlerde 98 ekip 469 personelin katılımıyla ‘Manisa Narko Alan Uygulaması’ gerçekleştirildi. Uygulamada, 3 bin 141 şahıs kontrol edilirken, aranan bir şahsın da yakalandığı bildirildi. Uygulama kapsamında denetlenen 953 araç ve motosikletten 66 araç sürücüsüne 414 bin 750 TL para cezası uygulandığı, 8 aracın da trafikten men edildiği kaydedildi. 268 umuma açık istirahat ve eğlence yeri, 35 okul çevresi, 69 park ve bahçe, 6 metruk bina ve çevresinin de denetlendiği uygulamada ayrıca 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek, 48.04 gram bonzai, 10.08 gram kokain, 24.45 gram metamfetamin, 93 adet sentetik ecza hapının ele geçirildiği bildirildi. 9 şahsa uyuşturucu kullanmadan dolayı TCK-191. maddeden adli işlem yapılırken, 2 şahsa da uyuşturucu ticareti suçundan TCK-188. maddeden adli işlem yapılarak gözaltına alındığı açıklandı.

ERZİNCAN’DA KAÇAK TÜTÜN MAMULLERİ ELE
Sıradaki Haber Erzincan’da kaçak tütün mamulleri ele geçirildi