Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Merkezefendi’ye yeni bir kreş kazandıracak imzalar atıldı

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEYE BİR KREŞ DAHA KAZANDIRILIYOR. MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, SÖZ VERDİĞİ KREŞ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYOR.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEYE

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye bir kreş daha kazandırılıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, söz verdiği kreş sözünü yerine getiriyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet eden Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik ve Muratdede Mahallelerine kazandırılan kreşlere bir yenisi daha ekleniyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile yeni kreşin bağışçısı Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Takımımızın Ana Sponsoru, Yukatel GmbH Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş arasında protokol imzalandı.

İlçeye kazandırılan kreşler ile minikler doğru, düzgün ve kaliteli eğitim alıyor, ailelerin bütçelerine katkıda bulunuluyor ve kadın istihdamına destek sağlanıyor.

“Eğitimde fırsat eşitliği için çalışıyoruz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için Merkezefendi’mize kazandırdığımız kreşlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yeni kreşimizin protokolünü bağışçımız Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Takımımızın ana sponsoru, Yukatel GmbH Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş ile birlikte imzaladık. Çocuklarımıza kaliteli eğitim vereceğimiz kreşimizin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, Yusuf Karataş’a bu anlamlı bağışı için tüm Merkezefendili hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KÜTAHYA’DA ÖĞRENCİLERE TRAFİK GÜVENLİĞİ VE
Sıradaki Haber Kütahya’da öğrencilere trafik güvenliği ve suçtan korunma yöntemleri semineri