Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Mezarlıklarda kış temizliği

TOKAT BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİKKATE ALINARAK, DAHA RAHAT İBADETLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLMELERİ AMACIYLA TÜM MEZARLIKLARDA GENİŞ ÇAPLI TEMİZLİK, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILDI.

TOKAT BELEDİYESİ PARK VE

Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından vatandaşların talepleri dikkate alınarak, ziyaretlerin daha rahat gerçekleştirebilmeleri için tüm mezarlıklarda geniş çaplı temizlik, bakım ve onarım çalışması yapıldı.

Vatandaşların daha rahat bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm mezarlıklarda çalışmaların devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu; “Göreve geldiğimiz günden itibaren kentimizin daha yaşanabilir olması amacıyla her alanda çalışmamızı hızlı bir şekilde başlattık. Bugüne kadar bakımsız olan mezarlıklarımızın tamamında ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını yürütüyorlar. Çok sıcak bir yaz dönemi geçirdik. Yaz döneminin ardından mezarlık alanlarımızda çevre düzenleme, ot biçme, temizlik ve bakım onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Erenler, Boyunbaba ve Ağbayır Mezarlıklarımızı baştan sona temizledik, bakımlarını yaptık. Bu hafta ise Hubyar ve Şeyh-i Şirvani Mezarlıklarımızda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan çalışmalar, sadece mezarlığın genel temizliği ile sınırlı kalmadı. Mezarlık çevresindeki otlar biçildi, ağaçlar, güller budandı ve genel peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Yolların düzenlenmesi ve yaya yollarının temizlenmesi de çalışmaların bir parçası olarak tamamlandı. Halk sağlığını koruma amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ EKİPLERİNCE İLÇE GENELİNDE
Sıradaki Haber Onikişubat Belediyesi’nden asfalt atağı