Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Nazilli Belediyesi kış hazırlıklarına hızla devam ediyor

AYDIN (İHA) – NAZİLLİ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ, YAKLAŞAN KIŞ MEVSİMİ ÖNCESİNDE İLÇE GENELİNDE KAPSAMLI HAZIRLIK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

AYDIN (İHA) - NAZİLLİ

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaklaşan kış mevsimi öncesinde ilçe genelinde kapsamlı hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde çevre düzenleme çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi ekipleri, Hürriyet Caddesi ile birlikte Karaçay, Dumlupınar ve Sümer mahallelerinde detaylı ot biçme, budama ve çevre temizliği faaliyetleri gerçekleştirdi. Hürriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında orta refüjler ve kaldırımların temizlenmesiyle trafik akışı daha güvenli hale getirilirken, ilçe genelinde yürütülen budama işlemleriyle de ağaçların sağlıklı bir şekilde büyümesi ve kötü görünümden arındırılması hedefleniyor.

Çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Amacımız, ilçemizi kış mevsimine en iyi şekilde hazırlamak ve vatandaşlarımızın yaşam alanlarını daha konforlu hale getirmek. Çalışmalarımız, ilçe genelinde sürecek ve her mahalleye eşit şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” diyerek tüm ekiplerin özveriyle çalıştığını vurguladı.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, daha düzenli bir çevre ve ulaşım sağlamanın önemine dikkat çekerek ihtiyaçlarının karşılanmasında hızlı bir yanıt aldıklarını dile getirdi.

MUŞ TARIM VE ORMAN İL
Sıradaki Haber Muş’ta göl ve baraj göletlerine 4 milyon yavru sazan bırakıldı