Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Ordu’da üniversite öğrencileri için ‘Kent Çamaşırhanesi’ hizmete giriyor

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN HİZMETE AÇILACAK OLAN ‘KENT ÇAMAŞIRHANESİ’ İLE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE, ÇAMAŞIRLARINI YIKAMA, KURUTMA VE ÜTÜLEME HİZMETİ VERİLECEK.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılacak olan ‘kent çamaşırhanesi’ ile üniversite öğrencilerine ücretsiz bir şekilde, çamaşırlarını yıkama, kurutma ve ütüleme hizmeti verilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan yatırımlarla Ordu’ya değişim ve dönüşümü yaşatırken gençleri de unutmuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerini ekonomik olarak da rahatlatacak olan kent çamaşırhanesi yakın zamanda açılacak. Proje kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile kampüs içerisine öğrencilerin erişimine uygun bir alanda çamaşırhane kurularak, hizmet verilmeye başlanacak.

İçerisinde ücretsiz internet desteği ve kütüphane bulunacak

Ülkenin farklı yerlerinden Ordu’ya gelen üniversite öğrencilerinin kullanımına açılacak olan çamaşırhane, öğrencilere hijyenik bir hayat sunacak. Öğrenciler, buradan alacakları hizmet ile kıyafetlerini yıkayacak, bunun yanı sıra kurutma ve ütüleme imkanına da sahip olacak. Öğrenciler bu işlemleri yaparken alanda vakit geçirebilmeleri için ücretsiz internet desteği ve mini kütüphane de yer alacak.

“Proje tamamen ücretsiz olacak”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Emine Ela Karabulut, tamamıyla ücretsiz olacak olan projenin yakında hizmete başlayacağını söyledi. Öğrencilerin bu sayede daha hijyenik bir şekilde eğitim hayatlarına devam edeceğini belirten Karabulut, “Ülkemizin çeşitli yerlerinden şehrimize gelen öğrencilerimize daha öncesinde ders arası çorba molası ve sosyal market üzerinden destek sağlarken, şimdi de Kent Çamaşırhanesi projesiyle hizmetimizi genişletiyoruz. Çok yakında hizmete başlayacak olan merkezimiz Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Mahallesi yerleşkesinde bulunacak. Kent çamaşırhanesinin içinde öğrencilerimizin çamaşırlarını yıkayabileceği, kurutabileceği, ütüleyebileceği alanlar olacak. Bunun dışında burada minik bir kütüphanemiz olacak. Bu uygulamamızı öğrencilerimiz tamamen ücretsiz kullanabilecek. Bu proje öğrencilerimizin daha hijyenik şartlarda eğitimlerine devam etmesi amacıyla planlandı. Öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

GİBTÜ İLE AL-IRAQİA ÜNİVERSİTESİ ARASINDA
Sıradaki Haber GİBTÜ ile Al-Iraqia Üniversitesi arasında akademik iş birliği anlaşması imzalandı