Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Genel

RadyoSportif’te Gündem: Çilek Mobilya, İnegölspor’a Sahip Çıkmalı

Bölgenin en çok dinlenen radyo programı RadyoSportif, Radyo Güneş ve Haberizma internet haber sitesinde her hafta yayınlanarak spor dünyasında yankı uyandırmaya devam ediyor. Usta gazeteciler İbrahim Gürbaş ve Sadullah Organ’ın hazırlayıp sunduğu programda, bu hafta İnegöl’ün önemli markalarından Çilek Mobilya’nın İnegölspor’a destek vermesi gerektiği konusu gündeme taşındı.

Gazeteci İbrahim Gürbaş, programda yaptığı açıklamada, “375 milyon dolar ihracat yapan bir firma, İnegölspor’a 500 bin TL bile ayırsa tüm şehir mutlu olurdu. Geçtiğimiz sezon Osman Sevim ve yönetim kurulu aracılığıyla Çilek Mobilya’ya bir teklif götürdüler. ‘Sizin önderliğinizde Bosna’da bir kamp yapalım, Afyon’a gitmeyelim’ dediler, ama Çilek Mobilya’dan ‘Bizim böyle bir tasarrufumuz yok’ yanıtı aldılar” ifadelerini kullandı.

Sadullah Organ ise Çilek Mobilya’nın dünya çapında bir marka haline geldiğini ve İnegöl’ün gururu olduğunu vurguladı. “İnegölspor’un her zaman desteklenmesi gerekiyor, özellikle böylesine köklü bir firma olan Çilek Mobilya’nın forma sponsoru olmasını bekliyoruz. Yıllardır bunu göremedik. İnegölspor, şehrimizin en önemli değerlerinden biri. Çilek Mobilya’nın bu takımın formasında yer alması İnegöl için büyük bir gurur olurdu” dedi.

Programda ayrıca, İnegöl’de gerçekleştirilen bazı önemli toplantılara Radyo Güneş ve programın yapımcılarının davet edilmemesi de eleştirildi. Organ, “Çilek Mobilya’nın günlerdir konuşuluyor, biz basın mensuplarıyla toplantılar gerçekleştiriyorlar ama maalesef İnegöl’ün en büyük ve en köklü olan radyosu Radyo Güneş’i ve biz gazeteciler Sadullah Organ ve İbrahim Gürbaş’ı davet edilmediğimizi biliyorum. Bana şahsen gelmedi. Bursa’dan ve İstanbul’dan bir çok davetlinin çağrıldığını biliyorum ama bu toplantılardan haberimiz yok.” diye konuştu.

RadyoSportif, İnegöl’ün spor ve iş dünyasını buluşturan önemli bir platform olarak, spor camiasında yankı uyandırmaya devam ediyor.

ads 300×250