Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sinan Eşkin

SEN BİZİM EVLADIMIZSIN SANA SAHİP ÇIKACAĞIZ AMA…

SEN BİZİM, YENİŞEHİR’İMİZİN EVLADISIN. SANA SAHİP ÇIKACAĞIZ AMA…

Son günlerde sosyal medyayı meşgul eden YENİŞEHİR’İMİZİN BURSA’MIZIN marka değeri olan Köfteci Yusuf’ a Hınzır eti karıştırdığı iddiasıyla ilgili rapor yayınladılar.

Kendi gözlerimle gördüğüm ve gezdiğim, tüm Türkiye’ye dağıtımın yapıldığı Yenişehir Köfteci Yusuf Entegre tesislerinde herşey şeffaf ve hijyenik bir şekilde yapılıyor.

Hatta orada çalışan yüzlerce Yenişehir’li kardeşlerimiz, dostlarımız var. Böyle bir durum olmuş olsaydı. Bu zamana kadar çoktan ayyuka çıkardı.

6 Şubat depreminde, deprem bölgesine yardıma giden ekiplere ücretsiz yemek ve içecek dağıttığın günleri de unutmadık. Okullara hibe ettiğin trilyonlarca parayı da unutmadık.

Herşey bir yana 300’e yakın şubesi olan 20 bine yakın çalışanı olan Köfteci Yusuf’un böyle bir et satışının yapılmasına zaten ihtiyacı yok. Bunun kesinlikle itibar suikastı ve komplo olduğunu düşünüyorum.

Bu kadar şubeden sadece Ankara’ki 2 şubeden Hınzır eti çıktığı bunun zaten komplo olduğunu gözler önüne seriyor.

O yüzden memleketimizin, YENİŞEHİR’İMİZİN BURSA’MIZIN evladı olan Köfteci Yusuf’a sahip çıkacağız. Ama o da GAZZE’ li Filistinli kardeşlerine destek çıkacak.

Hiç bir şubesinde İsrail ürünleri satmayacak. Gazze’de yaşanan katliama İsrail ürünlerini satarak destek olmayacak. O zaman bizde evladımızı koşulsuz şartsız bağrımıza basacağız, sahip çıkacağız.

Bu olaylar umarım kendisine bir ders olmuştur. Bir musibet bin nasihatten evladır. Yusuf Akkaş şapkayı başının önüne koyacak yaptığı hatadan dönecektir inşallah.

BİZ SANA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ AMA… SENDE GAZZE’DEKİ KARDEŞLERİNE İSRAİL ÜRÜNLERİNİ SATMAYARAK SAHİP ÇIKACAKSIN.

SANA İNANIYORUZ VE GÜVENİYORUZ YUSUF AKKAŞ.

WhatsApp Haberizma İhbar

BURSA