Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Seydikemer’de gençler kan bağışına teşvik edilecek

MUĞLA (İHA) – MUĞLA’NIN SEYDİKEMER İLÇESİNDE HAYATA GEÇİRİLEN “OKULUMDA KANPANYA VAR” PROJESİ İLE GENÇLERE HEM KAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILACAK HEM DE BAĞIŞA TEŞVİK EDİLECEK.

MUĞLA (İHA) – MUĞLA’NIN

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde hayata geçirilen “Okulumda Kanpanya Var” projesi ile gençlere hem kan bağışının önemi anlatılacak hem de bağışa teşvik edilecek.

Seydikemer’de, Muğla Kan Bağışçısı Kazanımı Birimi Sorumlusu Utku Bora’nın öncülüğünde “Okulumda Kanpanya Var” projesi çerçevesinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen toplantıya Seydikemer ilçesindeki okul müdürleri ve müdür yardımcıları yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan Utku Bora, katılımcılara kan ve kan ürünleri temini hakkında ayrıntılı bilgiler sundu ve kan bağışının hayat kurtarma konusundaki hayati önemini bir kez daha vurguladı.

Toplantıda, özellikle gençlerin kan bağışına teşvik edilmesi gerektiğinin altı çizildi. “Okulumda Kanpanya Var” projesinin, öğrenciler arasında farkındalık oluşturması ve toplumda kan bağışının artmasına katkı sağlaması hedefleniyor. Katılımcılar, bilgilendirme toplantısının ardından kendi okullarında da benzer girişimlerde bulunma sözü verdiler.

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI
Sıradaki Haber Uzmanından ‘lenfödem’ uyarısı: “Lenf sistemindeki herhangi bir bozukluk lenfödem hastalığına yol açabilir”