Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Sinan Yücer: “İnegölspor Taraftarına 3 Puan Hedefiyle Çıkacağız

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, cumartesi günü saat 16.30’da sahamızda oynanacak İskenderunspor karşılaşmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bordo beyazlı ekip, kritik maça hazırlanırken U-19 takımıyla yapılan hazırlık maçıyla antrenman temposunu üst seviyede tutmaya çalıştı.

Yücer, yaptığı açıklamada, takımın Afyon deplasmanında elde ettiği galibiyetin moral olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“İskenderun maçına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Oyuncularım gayet iyi çalıştı. Geçen hafta Afyon deplasmanında zorlansak da kazandık ve önemli bir 3 puan aldık. 3 maçta 4 puanımız var. Hafta sonu ilk kez kendi sahamızda seyircimizin karşısına çıkacağız. Taraftarlarımızı oynadığımız futbolla mutlu etmek istiyoruz. Pozitif ve mücadeleci bir oyunla, futbolun doğrularını sahaya yansıtan bir takım oluşturduğumuzu göstereceğiz.”

Özellikle taraftar desteğinin kritik olduğuna dikkat çeken Yücer, sakatlıklarla ilgili de bilgi verdi: “Uğur ve İsmail’in sakatlıkları devam ediyor, 2-3 hafta daha bizimle olamayacaklar. Ancak Fatih’in cezası sona erdi, hafta sonu aramızda olacak ve forvet hattımızda ondan faydalanacağız.”