Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Sivas’ta deprem ufak çaplı hasarlarla atlatıldı, okullar tatil edildi

SİVAS’TA 10 DAKİKA ARAYLA MEYDANA GELEN 4.7 VE 4.1 BÜYÜKLÜKTEKİ İKİ DEPREMDE YIKIM VE YARALANMA OLMAZKEN KERPİÇ EVLERDE UFAK ÇAPLI ÇATLAKLAR OLUŞTU. OKULLAR İSE TATİL EDİLDİ.

SİVAS’TA 10 DAKİKA ARAYLA

Sivas’ta 10 dakika arayla meydana gelen 4.7 ve 4.1 büyüklükteki iki depremde yıkım ve yaralanma olmazken kerpiç evlerde ufak çaplı çatlaklar oluştu. Okullar ise tatil edildi.

Sivas’ta saat 11.29’da meydana gelen 4.7 ve 10 dakika sonra meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremlerde ilk belirlemelere göre yıkım yaşanmadı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek yaptığı açıklamada, her iki depremle ilgili kendilerine ulaşan herhangi bir ihbar bulunmadığını belirtti. Hacıali ve Ağılkaya köylerinde bulunan kerpiç evlerde ufak çaplı çatlaklar oluştuğu öğrenildi.

Şimşek yaptığı açıklamada, “Sivas merkeze bağlı Hacıali ve Ağılkaya köyleri merkezli 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde meydana gelen iki depremden etkilenen tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl genelinde gerekli taramalar devam emektedir. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum ve ihbar bildirilmemiştir” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Sivas Valiliğinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada okulların yarım gün süreyle tatil edildiği duyuruldu.

İNEGÖL BELEDİYESİ 2014 YILINDA DOSTLUK
Sıradaki Haber İnegöl Belediyesi Cenon ile kardeş şehir protokolünü imzaladı