Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı

Ankara’da bir siyasi partinin

Ankara’da bir siyasi partinin genel merkezine düzenlenen operasyonda uyuşturucu kullandığı belirlenen 7 kişi gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, şüphelilerden birinin uyuşturucu satışı yaptığı tespit edildi.

Parti Genel Merkezinde Uyuşturucu İhbarı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Milli Beraberlik Partisi’nin Yenimahalle ilçesindeki genel merkez binasında uyuşturucu satıldığı ve kullanıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 26 Nisan 2023’te kurulan ve 163 üyesi bulunan parti binasına düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Satışa Hazır Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

Operasyonda gözaltına alınanlardan biri olan M.G.‘nin parti üyesi olduğu, yanında bulunan B.Y. ile birlikte parti binasında uyuşturucu temin ettikleri ve kullandıkları belirlendi. B.Y.’nin üzerinde yapılan aramada satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde bulundu.

“Burası Güvenli, Polis Giremez” İddiası

Gözaltına alınan 5 kişi ifadelerinde, M.G. ve B.Y.’nin kendilerine uyuşturucu temin ettiğini ve parti binasına davet ederek, “Burası güvenli, polis giremez” diyerek uyuşturucu kullanımı için yer sağladığını ileri sürdü.

Yasal Süreç Devam Ediyor

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili soruşturma derinleştiriliyor. Parti binasında uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik yapılan bu operasyon, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

OSMANGAZİ’NİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK, GÖNÜLLÜLÜK
Sıradaki Haber Osmangazi Kent Konseyi tarihi binada hizmete başladı