Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

STADYUMUN İSMİ PERA PARK OLDU! İNEGÖLSPOR TARİHİNDE BİR İLK

Pera Mimari ile yapılan

Pera Mimari ile yapılan anlaşma sonucunda, İnegöl İlçe Stadyumu’nun adı artık Pera Park İnegöl İlçe Stadyumu olarak değişti.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, Kulüp Müdürü Yavuz Memiş ve Pera Mimari Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Boz katıldı. Bu önemli anlaşma, İnegölspor’a kalıcı bir gelir kapısı açarken, kulüp tarihine de damga vurdu.

Başkan Maksutlar: “Bu bir ilk!

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, İnegölspor’un tarihinde bir ilke imza attıklarını belirtti: “Yönetim olarak kulübümüze kalıcı gelir sağlamak adına uzun süredir isim sponsorluğu konusunda görüşmeler yapıyorduk. Pera Mimari ile 1 sezonluk bir anlaşma imzaladık. Bu anlaşma kulübümüzün tarihinde bir ilk oldu. Stadyumumuzun adı artık *Pera Park İnegöl İlçe Stadyumu* olarak anılacak. Bu iş birliğinin camiamıza ve Pera Mimari’ye hayırlı olmasını diliyoruz. Forma sponsorluğu için de görüşmelerimiz sürüyor, en kısa zamanda sonuçlandıracağız.”

Kadir Boz: “Tarih yazdık

Pera Mimari Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Boz ise anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçmişte forma kol sponsoru ve tribün isim sponsoru olmuştuk. Şimdi de stadyum isim sponsoru olarak İnegölspor tarihine geçmekten dolayı gurur duyuyoruz. Hem firmamız hem de İnegölspor için bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE KULA’NIN SEVİLEN
Sıradaki Haber Kula MHP’nin acı kaybı