Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Tarsus’ta lösemili çocuklar için zeytin hasadı yapıldı

TARSUS BELEDİYESİNE BAĞLI DR. ÜSTÜN EZER ZEYTİN GEN KORUMA ALANINDA, LÖSEV’İN KURUCUSU DR. ÜSTÜN EZER’İN KATILIMLARIYLA, EZER VE LÖSEMİLİ BİR ÇOCUĞU TEMSİL EDEN HEYKELİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ, ARDINDAN EMEKLE BÜYÜTÜLEN ZEYTİNLER, LÖSANTE HASTANESİNDE BULUNAN ÇOCUKLARA ZEYTİNYAĞI OLARAK ULAŞTIRMAK ÜZERE TOPLANDI.

TARSUS BELEDİYESİNE BAĞLI DR.

Tarsus Belediyesine bağlı Dr. Üstün Ezer Zeytin Gen Koruma Alanında, LÖSEV’in Kurucusu Dr. Üstün Ezer’in katılımlarıyla, Ezer ve lösemili bir çocuğu temsil eden heykelin açılışı gerçekleştirildi, ardından emekle büyütülen zeytinler, LÖSANTE Hastanesinde bulunan çocuklara zeytinyağı olarak ulaştırmak üzere toplandı.

Tarsus Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Dr. Üstün Ezer Zeytin Gen Koruma Alanında, çocukların doğal gıdayla beslenmeleri için anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Zeytin Gen Koruma Alanında, LÖSEV Vakfına kayıtlı iyileşmiş gençler, yetişkin kanser hastaları ve gönüllüler ile zeytinler toplandı. Hasattan elde edilen doğal zeytinyağı, lösemi ve kanser ile mücadele eden çocuklara tamamen ücretsiz tedavi imkânı sunan LÖSANTE Hastanesindeki çocuklara ulaştırılacak. Bu anlamlı proje ile hem çocukların tedavi süreçlerine katkıda bulunulması hem de toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygusunun pekişmesi amaçlanıyor.

Dr. Üstün Ezer, yapılan açılış için Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a teşekkür ederek, “Hep birlikte sevgi ve umutla hareket ederek, bu çocukların hayatlarına dokunma fırsatına sahibiz. Unutmayalım ki, her umut bir yaşam anlamına geliyor. Katkılarınız için hepinize teşekkür ederim. Birlikte daha güzel günlere ulaşacağız” dedi.

ISPARTA’DA ARAÇLARIN SÜRÜCÜSÜZ ŞEKİLDE YOKUŞ
Sıradaki Haber Araçlar sürücülerin müdahalesi olmadan yokuş yukarı çıkıyor, görenler şaşkına dönüyor