Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

TFF PFDK’dan İnegölspor Kararı

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 26 Eylül 2024 tarihli 12 sayılı toplantısında, İnegölspor ile ilgili çeşitli disiplin kararları aldı.

Kurulun kararına göre, 21 Eylül 2024 tarihinde oynanan İnegölspor-İskenderunspor A.Ş. Nesine 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmasında, İnegölspor taraftarlarının neden olduğu “çirkin ve kötü tezahürat” eylemi nedeniyle İnegölspor Kulübü’ne İHTAR CEZASI verildi. Bu eylemin, aynı sezon içerisinde ev sahibi olarak ilk kez gerçekleşmesi nedeniyle sadece ihtar cezasıyla yetinildi.

Aynı müsabakada, İnegölspor Kulübü’nün organizasyon toplantısına ve müsabaka saatine, biri açık renk diğeri koyu renk olmak üzere en az iki adet forma seti getirmemesi nedeniyle talimatlara aykırılık tespit edildi. Bu nedenle kulüp, Futbol Disiplin Talimatı’nın 46/1. maddesi uyarınca yine İHTAR CEZASI aldı.

Ayrıca, İnegölspor görevlisi Mustafa Arıcı, karşılaşma hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.500 TL PARA CEZASI ile cezalandırıldı.

İskenderunspor A.Ş. sporcusu Ulaş Zengin de rakip takım oyuncusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.500 TL PARA CEZASI aldı.

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE KULA’NIN SEVİLEN
Sıradaki Haber Kula MHP’nin acı kaybı