Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

“Yenidoğan çetesi” iddianamesinde adı geçen TRG Hospitalist Hastanesi’ndeki hastalar kamu hastanelerine sevk edildi

İSTANBUL’DA BEBEKLERİ ANLAŞMALI HASTANELERE SEVK EDEREK HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAYAN VE İHMALİ DAVRANIŞLARDA BULUNARAK ÖLMELERİNE NEDEN OLAN ÇETE HAKKINDA HAZIRLANAN İDDİANAMEDE YER ALAN VE RUHSATI İPTAL EDİLEN TRG HOSPİTALİST HASTANESİ’NDEKİ HASTALAR KAMU HASTANELERİNE SEVK EDİLDİ.

İSTANBUL'DA BEBEKLERİ ANLAŞMALI HASTANELERE

İstanbul’da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan çete hakkında hazırlanan iddianamede yer alan ve ruhsatı iptal edilen TRG Hospitalist Hastanesi’ndeki hastalar kamu hastanelerine sevk edildi.

İstanbul’da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan çete hakkında hazırlanan iddianamede yer alan hastaneler, ruhsatlarının iptal edilmesinin ardından kapatılıyor. İstanbul’da 9, Tekirdağ Çorlu’da bulunan 1 hastanede tedavi gören hastalar Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından kamu hastanelerine sevk ediliyor.

Öte yandan Bağcılar’da bulunan TRG Hospitalist Hastanesi’nde tedavi gören hastalar kamu hastanesine sevk edildi. Hastaların sevk edilme anı kameralara yansıdı.

ADIYAMAN'DA, YAKINLARININ DÜĞÜNÜNDEN DÖNEN AİLENİN
Sıradaki Haber Düğünden dönen aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı