Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’den AK Parti’ye Geçiş İddialarına Yanıt

31 Mart yerel seçimlerinde

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin Bursa Yenişehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ve Yenişehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ercan Özel’in AK Parti’ye geçeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialar, siyaset kulislerinde büyük yankı uyandırırken, Başkan Özel’den haber merkezimize özel açıklama geldi.

“Görevimin Başındayım, Yenişehir İçin Çalışıyorum”

AK Parti’ye geçeceği yönündeki söylentiler hakkında konuşan Ercan Özel, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Başkan Özel, “Şu an görevimin başındayım ve Yenişehir için çalışmalarımı sürdürüyorum. Böyle bir şeyi düşünmüyorum” ifadelerini kullanarak, halkın kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğini belirtti.

Siyaset Kulislerinde Büyük Yankı

Ercan Özel’in AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialar, Yenişehir ve Bursa siyasetinde büyük bir tartışma konusu haline geldi. Seçimlerde İYİ Parti’nin adayı olarak başarılı bir performans sergileyen ve Yenişehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Özel’in, partisinden ayrılarak AK Parti’ye geçmesi, siyasi dengeleri ciddi şekilde değiştirebilir. Ancak, Özel’in yaptığı net açıklamalar, bu iddiaların asılsız olduğunu ortaya koydu.