Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Yenişehir Belediye Başkanı Özel, Çelebi Mahallesi’nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, ilçedeki mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Güne erken başlayan Başkan Özel, bu sabah Çelebi Mahallesi’nde namaz kıldıktan sonra cami cemaatiyle bir araya geldi.

Namaz sonrası mahalle konağında sıcak çay eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirten Özel, “Hem hal hatır sorduk hem de mahallemizin ihtiyaçlarını ve önerilerini dinledik. Birlikte olmanın, aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu bir kez daha yaşadık,” ifadelerini kullandı.

Ziyareti sırasında mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyip not alan Başkan Özel, mahallede yapılabilecek çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

“Bizi misafir eden başta kıymetli muhtarımız Birol Duğan olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun,” diyen Özel, bu tür buluşmaların süreceğini vurguladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, vatandaşlarla birebir temas kurarak sorunları yerinde dinlemeye ve çözümler üretmeye devam edeceklerini belirtti.