Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Yenişehir’de Coşku Dolu Altın Biber Festivalinde Muhteşem Final

Yenişehir Belediyesi, bu yıl

Yenişehir Belediyesi, bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Uluslararası Altın Biber Festivali’ni, unutulmaz bir finalle tamamladı. Belediye Başkanı Ercan Özel, Tuğçe Kandemir’in sahne aldığı ve yoğun bir katılımın gerçekleştiği geceye dair coşkusunu dile getirerek, “Muhteşem bir kalabalıkla bu özel festivali taçlandırdık” dedi.

Festivale, Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Yenişehir Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Saldız, Keles Belediye Başkan Vekili Ramazan Şimşek, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Vekili Derya Deniz Kanar, Tarım A.Ş. Genel Müdürü Yankı İçöz, BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar ve ilçe protokolü de katılım göstererek, bu özel günü halkla birlikte paylaştı.

Başkan Özel, festivale dair “Bir sonraki organizasyonumuz, bu yıl olandan çok daha güzel olacak. Her geçen gün çıtayı daha da yukarıya çıkaracağız” diyerek gelecek yıllar için heyecanını paylaştı.

Festivalde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Özel, en büyük teşekkürü ise halkına yöneltti: “Hiçbir etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan siz değerli halkımıza sonsuz teşekkürler. Sizin desteğinizle her yıl daha da büyüyoruz.”