Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

YRP Bursa Adayı Yalçın’dan İnegöl’e Raylı Sistem Müjdesi

Bu haberin fotoğrafı yok

Yerel seçimlere yönelik projelerini tanıtan Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, İnegöl’e özel önemli bir projeyi açıkladı. Almira Otel’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, İnegöl’ü modern ulaşımın kalbine taşıyacak bir raylı sistem projesini hayata geçirmeyi planladıklarını duyurdu.

Almira Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Yalçın, “Bursa turizm lokasyonu olacak bir yer haline gelecek. Şu anda hızlı raylı sistemin Mudanya’ya ulaşmasıyla ilgili bir çalışma var. Biz onunla ilgili de bir fizibilite çalışmalarını hemen. başlatmak istiyoruz. Ama acil gündemimizde olan bir çalışma değil. Ön çalışmalarını yapacağız bunun. İnegöl’le ilgili ilk kez bir konu gündeme getirmek istiyoruz. İnegöl’le ilgili raylı sistem projesinin fizibilitelerini hazırlayacağız. İnegöl düz bir alan orada da önemli merkezler var ve sanayi var. Daha küçükten başlayarak bir raylı sistem başlatıyoruz. Otoparkları yap işlet devret modeline çevireceğiz” dedi.

YRP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın’ın bu projesi, İnegöl’ün ulaşım altyapısını güçlendirerek, bölge ekonomisine ve turizmine katkı sağlamayı hedefliyor. Yeniden Refah Partisi’nin yerel seçim öncesi somut projelerle ortaya çıkması, İnegöl seçmeninin dikkatini çekiyor ve ilçenin geleceğine yönelik umut verici adımlar atıyor.