Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Zeytinburnu’nda geleceğin mühendisleri yetişiyor

ZEYTİNBURNU’NDA DERSLERİNDE BAŞARILI OLAN 4 VE 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNE Z AKADEMİ’NİN VERDİĞİ DOĞA BİLİMLERİ, TEKNOLOJİ, TASARIM VE MATEMATİK DERS VE ATÖLYELERİYLE GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNİ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR.

ZEYTİNBURNU’NDA DERSLERİNDE BAŞARILI OLAN

Zeytinburnu’nda başarılı olan 4. ve 5. sınıf öğrencilerine Z Akademi’nin verdiği doğa bilimleri, teknoloji, tasarım ve matematik ders ve atölyeleriyle geleceğin mühendisleri yetişmeye devam ediyor.

Zeytinburnu’nda 4 ve 5. sınıf öğrencilerinden başarı ortalamaları yüksek ve yetenekli öğrenciler sınıf öğretmenleri tarafından belirlenmesinin ardından Bilim Zeytinburnu Z Akademi çatısı altında toplanıyor. Zeytinburnu Belediyesi öğrencilere doğa bilimleri, teknoloji, tasarım ve matematik olmak üzere 4 farklı branşta özel eğitimler vererek, geleceğin mühendislerini ve bilim insanlarını yetiştirmeye devam ediyor. 4 dönemdir devam eden ve yaklaşık 747 saat eğitimin verildiği Z Akademi’den şimdiye kadar 8 bin 566 öğrenci yararlanma imkanı buldu.

8 ay süren eğlenceli ve öğretici bir eğitim maratonu

Z Akademi’de verilen eğitim atölyelerinde öğrencilerin deneyerek, uygulayarak yeniden kendilerini keşfetmeleri sağlanıyor. 2021 yılından bu yana devam eden Z Akademi’de yaklaşık 32 hafta süren uzun bir eğitim maratonu var. Eğitimlerin birbiriyle bağlantısı bir bütünleşik oluşturduğu için uzun süreli eğitimlerin daha çok kazanımı olduğu tecrübe edildiği için akademi eğitimlerinin 8 ay sürmesi eğitmenler tarafından da desteklendi. Kendi kendine öğrenebilen, iş birliği içerisinde çalışabilen, üretken ve eleştirel düşünme becerileri gelişmiş bir nesil oluşturmak amacıyla hazırlanan eğitim müfredatı, bu meyanda, farklı alanları öğrenciye tanıtmak üzere söyleşiler, seminerler, konferanslar, bilim şenlikleri gibi çeşitli çalışmalar da düzenleyerek bilim ve teknoloji alanında farkındalık oluşturuyor.

(Sadullah Organ).  Geçtiğimiz hafta sonu
Sıradaki Haber SEMİH DEMİRTAŞ ”KELKİT HÜRRİYETSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”