Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp

Zile’de şehit polis Yılmaz ve küçük Narin için fidanlar toprakla buluştu

TOKAT’IN ZİLE İLÇESİNDE DİYARBAKIR’DA HAYATINI KAYBEDEN 8 YAŞINDAKİ NARİN VE İSTANBUL’DA ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU ŞEYDA YILMAZ ANISINA 70 FİDANIN TOPRAKLA BULUŞTURULDUĞU DUYGUSAL BİR TÖREN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TOKAT’IN ZİLE İLÇESİNDE DİYARBAKIR’DA

Tokat’ın Zile ilçesinde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin ve İstanbul’da şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz anısına 70 fidanın toprakla buluşturulduğu duygusal bir tören gerçekleştirildi.

Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Güler Savaş’ın öncülüğünde anlamlı bir fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Diyarbakır’da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin ve İstanbul’da görev yaparken şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz anısına fidan dikimi yapıldı. Hüseyin Gazi Tepesi’nde düzenlenen törende, Narin ve Şehit Yılmaz’ın yaşlarının toplamının 2 katı olan 70 fidan toprakla buluşturuldu. Törene Zile Kaymakamı Çağlar Tekin, ilçe protokol üyeleri ve birçok vatandaş katılım gösterdi. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, şehidin ve genç Narin’in hatırasının yaşatılması amacıyla dikilen fidanlar, geleceğe bırakılan birer umut simgesi oldu.

“Kızlarımızın hatırasını ilelebet yaşatmak istiyoruz”

Fidan dikimi hakkında bilgi veren Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Güler Savaş; “Burada, hayatının baharında minicik bir fidanken bizlerden koparılan, yaşam ve sevgi dolu kızımızın hatırasını ilelebet yaşatmak adına fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Hatıra fidanlığımızın Narin’in kalbindeki sonsuz sevgiyle büyüyüp gelişmesini, toplumun her kesimine bu sevginin nüfuz etmesini ve bu sayede sevgiden yoksun olan yüreklere bir nebze olsun sevgi tomurcukları ekmesini temenni ediyoruz. Yaşanan olay çok acı. Hepimiz anneyiz. Narinler ölmesin, evlatlar ölmesin, çocuklarımıza dokunmasınlar. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Diğer yandan görevi başında şehit edilen polisimiz Şeyda Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine sabır diliyorum. Şeydalar ölmez, vatan bölünmez” dedi.

BAYBURT’TA KUŞBURNU ALIMI BAŞLADI
Sıradaki Haber Bayburt’ta kuşburnu alımı başladı